De Meimarkt

Een bruisende markt met veel muziek met voor ieder wat wils.

Koopjes jagen…

Terrasje pikken…

Plantjes scoren…

MeifeStein,…is zeker ook Meimarkt in Oud Stein!

Heerlijk snuffelen tussen de kraampjes en leuke attracties.

De Meimarkt in Oud Stein staat garant voor gezelligheid en ambiance. Behalve de eindeloze reeks kramen zijn ook leuke andere attracties. De Ondernemersvereniging Stein organiseerde traditioneel steeds op de dag na Hemelvaart haar Meimarkt. Sinds enkele jaren hebben we de stap gezet naar de ‘Eerste zondag in mei’. Zo maakt de Meimarkt deel uit van het MeifeStein. Samen met de kermis van de Gemeente Stein en de Koopzondag in het Winkelcentrum. 

Het mooie van zo’n MeifeStein is dat er voor iedereen wat te vinden is. Het is voorjaar en we maken ons op voor de zomer. Wat is er dan nog leuker dan over een markt te struinen. Schuifelen langs de kraampjes en wat te snacken bij de eettentjes. De ander heeft misschien meer plezier aan lekker winkelen. In oud Stein en in het winkelcentrum zijn de winkel geopend. Dus ‘Shop till you drop’ het is immers bijna moederdag. Wat dacht je van lekker een ijsje eten of een terrasje pikken in oud Stein of op het kermisplein. Het kan allemaal tijdens het MeifeStein.

Beleef het voorjaar in Stein

Bekijk deze video en beleef de ambiance van de Meimarkt

Steinder Garde

Steinder Garde opent traditioneel op zondag 5 mei om 10:00 de Meimarkt met hun kanon. Dit is een spektakel dat je niet mag missen.

Wat kom je o.a. tegen op de Meimarkt

  • Steierische Harmonika Freunden

  • Ballonnenclown met De Bijzondere ballon

  • Nostalgie herleeft met Ivo Smeets

  • Jack Bervoets DDR auto’s

  • Ulehofke