Er is een prijsstijging van Tesla voor de niet al te populaire modellen.

Wanneer is het beste moment om een Tesla te gaan kopen? Geen idee, eigenlijk. De prijzen van de Model 3, Model Y, Model S en Model X variëren dermate vaak dat je er geen peil op kan trekken. Dus je moet echt even kijken naar de deal die je kunt krijgen op het moment dat je de auto gaat kopen. Ben je tevreden met die prijs? Dan kun je het doen. Een week later zijn de modellen toch weer goedkoper, of duurder. Je weet het niet.

Prijsstijging Tesla in plaats van verlaging
Want de afgelopen weken hielden we jullie bezig met een stroom van artikelen waarbij we konden melden dat Tesla’s goedkoper en goedkoper werden. Sterker nog, Tesla’s zijn dermate goedkoop aan het worden dat je er gewoon eentje moet kopen. Ga je voor een kale Volkswagen ID3 (uit voorraad) of een Model 3 met meer vermogen, meer range en betere rijeigenschappen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *